دسته‌بندی نشده

خواص سیب چیست؟

خواص سیب

خواص سیب

خواص سیب مواد مغذی موجود در سیب باعث شده تا این میوه طیف وسیعی از فواید سلامتی را با خود به همراه داشته باشد. سیب سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی بوده که همگی دارای مزایای بسیاری برای سلامتی هستند. از طرفی همچنین با داشتن مجموعه‌ای از آنتی اکسیدان‌ها در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد محیط کمک‌کننده هستند.

خواص سیب رادیکال‌های آزاد مولکول‌های واکنش‌دهنده‌ای هستند که می‌توانند در نتیجه فرآیندهای طبیعی و فشارهای محیطی ایجاد شوند. انباشته شدن بیش از حد رادیکال‌های آزاد در بدن، می‌تواند باعث استرس اکسیداتیو شده و به آسیب سلولی دامن بزند. از طرفی آسیب اکسیداتیو احتمال ابتلا به طیف وسیعی از شرایط، از جمله سرطان و دیابت را ایجاد می‌نماید.

سیب حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان‌ها است، از جمله این مواد عبارت‌اند از:

  • کورستین
  • کاتچین
  • فلوریدزین
  • اسید کلروژنیک

برای پاسخ به این سوال که سیب چی فایده دارد، بهتر است تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

۱.خواص سیب  سبز

سیب سبز منبع بسیار خوبی برای انواع ویتامین‌ها، پروتئین و از همه مهم‌تر فیبر است. میزان فیبر بالایی که در سیب سبز وجود دارد می‌تواند به کاهش کلسترول خون و پیشگیری از بیماری های قلبی کمک زیادی کند.

۲.خواص سیب   سرخ

سیب‌های قرمز حاوی پلی‌فنول‌های بسیار بیشتری است. این ترکیب منحصراً در میوه‌های قرمز دیده می‌شود. پلی‌فنول‌ها ترکیبات گیاهی هستند که ممکن است به پیشگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها کمک کنند.

۳. خواص سیب   ترش

سیب ترش هم مانند سایر انواع سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و فیبر است. از جمله فواید سیب ترش می‌توان به تاثیر آن در کاهش وزن و افزایش سلامت پوست و مو اشاره کرد. از طرفی نیز این ماده مغذی می‌تواند با افزایش سلامت روده‌ها، به هضم بهتر غذا و بهبود اشتها هم کمک زیادی کند. ترکیبات سیب ترش برای تقویت میکروبیوتای روده مفید است.

۴. خواص سیب  چای 

یکی دیگر از حالت‌هایی که می‌توان سیب را مصرف کرد و از مزیت‌های سلامتی آن بهره برد، چای یا جوشانده سیب است. از فواید جوشانده سیب می‌توان به تاثیر آن در تقویت سیستم ایمنی و اثرات ضدالتهابی اشاره کرد. چای سیب یک منبع بسیار مفید برای درمان یبوست است و می‌تواند عملکرد دستگاه گوارش را به میزان قابل‌توجهی بهبود ببخشد.

۵. خواص سیب  با پوست

بخش مهمی از فواید سیب در پوست آن نهفته است. پوست سیب حاوی مقادیر بالای از فیبر و ویتامین‌های مفید برای سلامتی است. ترکیبات موجود در پوست سیب خصوصاً برای افزایش سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول مفید است.

سلامت عصبی و زوال عقل

خواص سیب یک مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۹ نشان داد که ماده کورستین دارای یک اثر محافظت‌کنندگی عصبی است، احتمالاً به این دلیل که از ایجاد گونه‌های واکنش پذیر جلوگیری می‌کند. به نظر می‌رسد که خواص سیب درختی به سلول‌های عصبی کمک می‌کند تا زنده بمانند و به عملکرد خود ادامه دهند. بنابراین ممکن است با مهار مرگ نورون های مرتبط با افزایش سن به این روند کمک کند.

ضد سرطان

خواص سیب  ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است. علاوه بر این ،سرطان کولورکتال را می توان با مصرف فیبر از بین برد بنابراین دفعه بعد که پوست سیب را در زباله می اندازید، به ارزش غذایی آن فکر کنید.

ضد کلسترول

خواص سیب حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد.موقعی که ما سیب میخوریم فیبرهای محلول با چربی های روده رقابت می کنند.این رقابت بین الیاف و چربی، باعث کاهش جذب (LDL) چگالی لیپوپروتئین و سطح کلسترول بد و یا افزایش جذب (HDL)، چربی لیپو پروتئین و کلسترول خوب می شود که این باعث تنظیم و یا از بین رفتن کلسترول های مضر در بدن می شود.

خواص سیب برای قلب

خواص سیب  حاوی فیبر، ویتامین C، آنتی اکسیدان‌ها و پتاسیم است. یک سیب با اندازه متوسط ​​قادر به فراهم کردن موارد زیر است:

  • ۱۳ تا ۲۰ درصد از نیاز روزانه یک فرد به فیبر
  • ۹ تا ۱۱ درصد از نیاز روزانه یک فرد به ویتامین C
  • ۴ درصد از نیاز روزانه یک فرد به پتاسیم

به نظر می‌رسد فیبر به مدیریت فشار خون کمک کرده و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

خواص سیب ویتامین C آنتی اکسیدانی است که در کنار سایر آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند در محافظت برخی جنبه‌های سلامت قلبی نقش داشته باشد. ویتامین C همچنین قادر به تقویت سیستم ایمنی بوده و به دفاع بدن در برابر عفونت‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند.

پتاسیم به آرامش رگ‌های خونی کمک کرده و خطر فشار خون بالا و عوارض قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

خواص سیب برای دیابت

در سال ۲۰۱۳، یک مطالعه جمعیتی نشان داد افرادی که سه وعده در هفته آب میوه را با همان مقدار میوه کامل، از جمله سیب جایگزین می‌کنند، نسبت به افرادی که میوه نمی‌خورند، ۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند. همچنین، طبق یک بررسی در سال ۲۰۱۱، افرادی که فیبر بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.

خواص سیب یک سیب متوسط ​​حاوی ۱/۲۵ گرم کربوهیدرات است که ۹/۱۸ گرم آن شکر است. با این حال، قادر به فراهم آوردن فیبر و سایر مواد مغذی دیگر است، که به معنی یک میان وعده شیرین همراه با فواید سلامتی بیشتر خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است با یک دکتر تغذیه مشورت نمایید.

خواص سیب در جلوگیری از آلزایمر با خوردن سیب

آزمایش انجام شده بر روی موش ها نشان داد که مصرف منظم سیب در رژیم غذایی، باعث افزایش دوز بالای انتقال دهنده های عصبی به نام استیل کولین می شود.همچنین در آلزایمر، سلول های عصبی مغز آسیب می بینند و آب سیب که حاوی فلاونوئیدها است، به بهبود سلول های آسیب دیده کمک می کند بنابراین، نوشیدن آب سیب می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد و می تواند در برابر کوچک شدن و نابودی مغز مبارزه کند.

جلوگیری از آسم با مصرف سیب

خواص سیب فیتوکمیکال ها و پلی فنول ها، مواد شیمیایی ای هستند که به سیب خواص درمانی می دهند، و می توانند به بهبود آسم، مشکلات تنفسی و بهبود عملکرد کلی ریه ها کمک کنند.تحقیقات نشان می دهد، کودکانی که به طور منظم و مداوم آب سیب مصرف می کنند، به نسبت افرادی که به ندرت آب سیب مصرف می کنند، خطر کم تری برای ابتلا به حملات آسمی و مشکلات تنفسی و خس خس کردن دارند.در مقابل، خوردن کامل سیب به نظر نمی رسد که برای آسم و مشکلات تنفسی و خس خس کردن کودکان مفید باشد.

خواص سیب در جلوگیری از سنگ کیسه صفرا با خوردن سیب

هنگامی که کلسترول شما در کیسه صفرا شما بیش از حد باشد، سنگ های صفراوی شکل می گیرند.آنها در افراد چاق شایع تر هستند. برای جلوگیری از سنگهای صفراوی، پزشکان توصیه می کنند که ،رژیم غذایی با فیبر زیاد داشته باشید، تا وزن و میزان کلسترول را کنترل کند. سیب، غنی از فیبر پکتین است که می تواند به کنترل سطح کلسترول در بدن کمک کند.فیبر این کار را با کمک به کاهش جذب LDL انجام می دهد.

خواص سیب سم زدایی کبد

ما به طور مداوم سم مصرف می کنیم، چه از طریق نوشیدنی ها و چه از طریق غذاها، و کبد ما مسئول تخلیه این سموم از بدن است.یکی از بهترین چیزهایی که می توانید بخورید و به سم زدایی کبد شما کمک می کند، میوه هایی مانند سیب است که حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرهای بالایی هستند.

جلوگیری از آب مروارید

خواص سیب مطالعات گذشته بر این موضوع متمرکز شده بودند، اما مطالعه اخیر نشان می دهد که افرادی که رژیم غذایی غنی از میوه هایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند، مانند سیب، دارند، 10 تا 15 درصد کمتر احتمال ابتلا به به آب مروارید دارند.

چاقی و خواص سیب ناشتا در طب سنتی

بر اساس یک مطالعه بر روی خواص سیب سبز، سیب حاوی ترکیبات فعال زیستی است که می‌توانند به گسترش باکتری‌های مفید روده کمک کرده و بدین ترتیب به بهینه سازی سلامت افراد چاق کمک نمایند.

از جمله خواص سیب برای لاغری می‌توان به فیبر موجود در آن اشاره کرد که قادر است به فرد در داشتن احساس سیری طولانی مدت کمک کند و احتمال پرخوری او را کاهش دهد.

کاهش وزن

فیبر موجود در میوه ها، معده را با کالری کمتری پر می کند.کاهش دریافت کالری همراه با از بین بردن حس گرسنگی.این موضوع اجازه می دهد تا چربی های انباشته شده بدن سوخته شوند، که باعث کاهش وزن می شود

افزایش استقامت

آنتی اکسیدانٍ کورستین، اکسیژن را خیلی راحت تر در دسترسی ریه ها قرار می دهد و به این علت مدت زمان استقامت به طور قابل توجهی افزایش می یابدو این اتفاق به شما اجازه می دهد تا زمان بیشتری را ورزش کنید.

دندان های سفیدتر

گاز زدن و جویدن این میوه ،باعث افزایش ترشح بزاق در دهان می شود که باعث دیرتر افتادن دندان ها می شود.این میوه ،قطعا می تواند بازدید ناخوشایند به دندانپزشک را بسیار کمتر کند.

جلوگیری از آسیب سلولهای مغزی

خوردن سیب یا نوشیدن آب سیب،خواص سیب  برای سلامت سلول ها بسیار مناسب است.مطالعات به این نتایج رسیده اند که سیب ها خواص از بین بردن رادیکال های آزاد را دارند.آنها ،غنی از کورستین هستند، یک ماده مغذی فعال که سلامت سلولی را ارتقا می دهد.به همین دلیل، سیب ب به پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر کمک می کند.

 افزایش سلامت استخوان

سیب های مخملی یا مابولو، غنی از کلسیم هستند.کلسیم ،یکی از مواد مغذی کلیدی است که باعث تقویت استخوان و دندان می شود.مقدار بالای کلسیم موجود در سیب مخملی، به پیشگیری از وضعیت هایی مانند پوکی استخوان و آرتروز روماتوئید کمک می کند.این میوه باید بخشی از رژیم منظم در تمام گروههای سنی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *